Η πολιτική απορρήτου του ιστότοπου sintorislaw.gr περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και προστατεύονται οι πληροφορίες που σχετίζονται με τους επισκέπτες του ιστότοπου. Αυτή η πολιτική έχει ως στόχο να σας ενημερώσει σχετικά με τα δικαιώματα σας σε σχέση με τις προσωπικές σας πληροφορίες και να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες αυτές προστατεύονται αποτελεσματικά.

 1. Συλλογή Πληροφοριών: Κατά την επίσκεψή σας στο sintorislaw.gr, ενδέχεται να ζητηθούν κάποιες προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η IP διεύθυνση, μέσω φόρμας επικοινωνίας ή μέσω της χρήσης cookies για την προσαρμογή και τη βελτίωση της εμπειρίας σας στον ιστότοπο.
 2. Χρήση Πληροφοριών: Οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς:
  • Παροχή απαντήσεων σε ερωτήματα ή αιτήματα που υποβάλλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
  • Βελτίωση της παροχής υπηρεσιών και προσαρμογή του περιεχομένου στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.
  • Αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων, εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να τα λαμβάνετε.
  • Παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και των στατιστικών δεδομένων για τη βελτίωση της απόδοσης και της λειτουργίας του.
 3. Προστασία Πληροφοριών: Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών είναι προτεραιότητα. Οι διαχειριστές του sintorislaw.gr λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, χρήσης ή αποκάλυψης των πληροφοριών που συλλέγονται.
 4. Κοινοποίηση Πληροφοριών: Οι προσωπικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός αν απαιτείται από τον νόμο ή εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τέτοια κοινοποίηση.
 5. Συνδέσεις προς τρίτες ιστοσελίδες: Ο ιστότοπος sintorislaw.gr ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις προς τρίτες ιστοσελίδες. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων. Συνιστούμε να διαβάζετε τις πολιτικές απορρήτου των συγκεκριμένων ιστοσελίδων πριν από την παροχή προσωπικών πληροφοριών.