Κωνσταντίνος Β. Σιντόρης

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Γεννήθηκε στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας το έτος 1961.Τελείωσε την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Γυμνάσιο και  Λύκειο Παραμυθιάς, από όπου αποφοίτησε με άριστα.
Σπούδασε στην Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης από την οποία αποφοίτησε το 1984.

Στα φοιτητικά του χρόνια διετέλεσε μέλος της νεολαίας της ΠΑΣΠ στην Νομική Σχολή και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου των Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης.

Η άσκησή του ως ασκούμενος Δικηγόρος άρχισε και ολοκληρώθηκε  στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, από όπου έλαβε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως Δικηγόρου.

Το έτος 1987 διορίστηκε δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας, και αφού πέρασε όλες τις βαθμίδες  έχει προαχθεί πλέον  σε δικηγόρο Παρ΄ Αρείω Πάγω. 

Από το 1999 έως το 2002 διατέλεσε γενικός γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας.

Από το έτος 2004 έως και το 2017 εκλέχθηκε για τρείς συνεχόμενες θητείες πρόεδρος του  Δικηγορικού  Συλλόγου Θεσπρωτίας, και διετέλεσε για το ίδιο διάστημα μέλος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Μεγάλες εταιρίες τον έχουν εμπιστευθεί για την νομική τους υποστήριξη, μεταξύ των οποίων η  ανώνυμη τραπεζική  εταιρία με την επωνυμία «Τράπεζα Eurobank Α.Ε.», η ανώνυμη  ασφαλιστική εταιρία με την επωνυμία «INTERAMERICAN Α.Ε.» η ανώνυμη  ασφαλιστική εταιρία με την επωνυμία  POSEIDON AE και η  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας .

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά